Bloms Ljudteknik

Vi hjälper dig lyckas med ditt evenemang

Kanotmaraton 2018

I år har vi haft glädjen att ha hand om ljudet för start och mål på Kanotmaraton+ i Bengtsfors.

På Baldersnäs där starten går hade vi ett Yamaha PA som vi kompletterade med en horntopp för att trycka ljudet långt ut över vattnet för de tävlande.

I Centralparken i Bengtsfors där de tävlande kommer i mål använde vi ett antal arrayhögtalare, ett Yamaha PA samt en horntopp. Resultatet blev ett tydligt och jämt ljud utan eko på området.

Vi är glada över att ha fått ett långsiktigt samarbete med Camp Dalsland för ljudlösningar på deras tävlingar.

 

Anna & Niklas

Bloms Ljudteknik fick förtroendet att leverera ljud och ljus till Anna och Niklas bröllop.

Vi levererade ljud till grillkväll, ljud till vigsel, ljud, ljus och bild till middag och disco samt ljud till efterfesten.

Under vigseln uppträdde Emil & Zandra Ernebro.

Vi planerade bröllopstekniken tillsammans med brudparet. Vi satte upp ljusslingor med 15w glödlampor för att bevara herrgårdsstämningen. Det gav en känsla av att vara i Grekland denna ljumma sommarkväll.

Vi på Bloms Ljudteknik önskar brudparet all lycka!

Dan Hylander och Mikael Rickfors

Idag har jag återigen gjort ljud och ljus för Mikael Rickfors.

Denna gången hade han med sig sin blivande fru Louise Raeder och Dan Hylander.

Jag har en gång tidigare på Baldersnäs gjort ljudet åt denna trio. Eller rättare sagt kvartett. För vi får absolut inte glömma den oerhört skicklige gitarristen Jonatan Stenson.

 

Uppvisning Åmåls Drill Dans och Cheer

var det redan dags för terminsavslutning för Åmåls Drill, Dans och Cheer igen! Denna gången hade jag med mig mina nya 7x10w LED armaturer som gjorde ett strålande jobb. Tyvärr hade jag två jobb samma dag men trots stressen äver det gick allt perfekt och innan vi visste ordet av var en lång och kul dag till ända och sommarlovet för dansarna var här.

 

Kulturskoledagen 2018

Solen sken på oss när årets kulturskoledag arrangerades på scenen på torget. Det var ett bra sätt att kunna göra konserten på ett av de ställen i centrum där mest publik passerar på väg till de olika butikerna. Tyvärr tog jag nästan inga bilder.

Med mig hade jag nästan all PA utrustning. Nu ser vi fram emot nästa kulturskoledag!!

 

Ulf & Philip Christansson

Välgörenetskonsert

UKM Bengtsfors 2018

 

Påskparad 2018

Årets påskparad genomfördes av Bengtsfors Musikkår. Det tog över stafettpinnen från RevyVerket som tillsammans med Centrumföreningen gjort påskparaden till en folkfest med 1500 besökare. Bloms Ljudteknik stod för ljudet.

Bohus Big Band

Idag har vi varit med och riggat och kör nu ljus för Bohus Big Band och deras skolföreställning.

Franseruds Lucia 2017